DIENSTEN

Implantaat Behandeling
Implantaat Behandeling

Implantaat

Een implantaat is een kunstmatige tand- / kieswortel dat in de kaakbot wordt geplaatst ter herstelling van de functie en esthetiek van missende tanden / kiezen. De Perla Mond- en Tandheelkundige Polikliniek verricht alle implantaatbehandelingen in Antalya.

 

Bij wie kan een implantaatbehandeling worden toegepast?

Een implantaatbehandelingen kan bij iedereen worden toegepast op één of meer aantal missende tanden op voorwaarde dat de kaakbotvolume toereikt. Als de algemene gezondheid van de patiënt goed is bestaat er geen leeftijdgrens. De kaakbotontwikkeling dient wel voltooid te zijn.

 

 

Voelt een patiënt pijn tijdens een implantaatbehandeling? 

Bij toepassing van de juiste anesthesie zult U geen pijn voelen. Op de avond van een implantaatbehandeling kan er misschien pijn optreden maar een simpele pijnstiller is dan wel voldoende. Vele patiënten hebben verteld dat men net zoveel pijn voelt als tijdens het trekken van een kies.

 

Hoelang duurt een implantaatbehandeling? 

Implantaatbehandelingen duren tegenwoordig gemiddeld een half uur. Afhankelijk van de kaakbotvolume en de behandelingsmethode kan dit afwijken. In het algemeen wordt de behandeling na de eerste operatie in de 3e of 4e maand voltooid. In deze periode wordt op de osteointegratie (het aangroeien van de implantaat en de kaakbot) gewacht. Er zijn verschillende implantaatmethodes die deze periode kunnen verkorten. Uw tandheelkundige zal U informeren welke implantaatmethode het meest geschikt is.      

 

Dental Implants             Dental Implants  

Copyrights © 2016 - Perla Dental Health www.perladis.com www.perlacocuk.com www.antalyadistomografisi.com
Design by emrecivitci.com