DIENSTEN

Esthetische Tandchirurgie
Esthetische Tandchirurgie

Tandheelkundige fineer (laminaat):

Tandheelkundige fineer (laminaat) is een esthetische methode waarbij een laag porcelein op de voortanden wordt geplakt. Deze porceleinen laag is dun en half doorlaatbaar. Het wordt met een perfecte harmonie en precisie op de tand geplakt. De porceleinen laag is heel dun en bevat geen metal. Daarom is het heel esthetisch. 

Porceleinen laag met zirkonium:

Bij porceleinen bedekkingslagen met zirkonium wordt geen metaal maar witkleurige zirkonium alloy gebruikt. In esthetisch opzicht lijkt het daarom veel meer op een echte tand. Dus veel esthetischer dan porceleinen waarin metaal wordt toegepast. Het weerkaatst het licht. Omdat witkleurige alloy wordt gebruikt zal er op hoogte van het tandvlees geen donkerrode lijn verschijnen. Het is 100% in harmonie met het lichaam en veroorzaakt geen allergie. 

 

 

100 % Porceleinen bedekkingen – (Empress):

Deze worden uit versterkt procelein vervaardigd. Er wordt geen metaal of andere materialen gebruikt. In tegenstelling tot andere porcelein bedekking is het wel duurder maar esthetisch gezien lijkt het veel meer op een echte tand. 

 

Aesthetic Dentistry           Aesthetic Dentistry 
 

Bleaching – (Het verwitten):

Dit is een cosmetische oplossing om verkleurde tanden op verzoek van de patiënt een paar toontjes of meer te verwitten. Verkleurde tanden (wegens welke reden dan ook) kunnen worden verwit en ervoor worden gezorgd deze veel esthetischer gaan uitzien. 

Office Bleaching is een methode die in de kliniek door een tandarts wordt toegepast en duurt 60 minuten. In onze kliniek wordt het Zoom Systeem en de LED Plasma Licht Technologie toegepast. Met dit systeem en technologie wordt de verwittingsgel geactiveerd zodat het resultaat veel sneller kan worden behaald. 

 

Aesthetic Dentistry

Copyrights © 2016 - Perla Dental Health www.perladis.com www.perlacocuk.com www.antalyadistomografisi.com
Design by emrecivitci.com