DIENSTEN

All On Four
All On Four

Het ‘’All on Four Systeem’’, is een techniek om de geavanceerde chirurgische prodedures bij bot-deficiënties aan de onder- en bovenkaak te vermijden.  

Aan de boven- / onderkaak worden  4 – 6 implantaten geplaatst en daarboven een hybride prothese. De prothese wordt met schroeven aan de implantaten bevestigd. Nadat de implantaten  zijn bevestigd is het mogelijk om een tand te plaatsen.   

Esthetisch gezien zorgt het voor goede resultaten. Het is mogelijk om met minder implantaten een complete kaakprothese te verkrijgen. In onze kliniek wordt het ’’All On Four Systeem’’ heel vaak toegepast.   

Surgical Guide – Chirurgisch Guide Systeem

In onze kliniek is het mogelijk om met de chirurgische patronen die wij uit tomografische data van patiënten verkrijgen (zonder open chirurgische operaties) implantaten te maken. In gevallen waar de kaakstructuur toereikt maken wij implantaten met behulp van een chirurgisch guide systeem.  

 All On Four

Invisilign – Orthodontie met plaat

In de orthodontieafdeling van onze kliniek passen wij in afwijking van de klassieke methodes orthodontie toe met platen die worden voorbereid uit maten van patënten zonder een beugel te gebruiken. Met deze methode is een esthetische behandeling mogelijk bij patiënten die geen beugel willen.
Deze methode is de laatste jaren erg populair en wordt in onze kliniek toegepast.
 
All On Four
Copyrights © 2016 - Perla Dental Health www.perladis.com www.perlacocuk.com www.antalyadistomografisi.com
Design by emrecivitci.com