OVER ONS

Kliniek
Kliniek

Perla-Private Polikliniek voor Mondzorgkunde en Tandheelkundige Onze kliniek Perla, is gelegen in een van de belangrijkste centra van Antalya die tandheelkundige diensten aanbiedt sinds 1996 en in het nieuwe gebouw Lara sinds 2011.

Onur Ademhan, mond- tand en maxillofaciale chirurg, is de eigenaar van het Perla  Private Kliniek voor Tandheelkunde. De kliniek heeft zeven tandheelkundige specialisten en één algemene tandarts, elk met een andere specialitiegebied. Er zijn acht assistenten die acht tandartsen steunen.

 

De polikliniek is een vier-verdiepingen gebouw met ingangsvloer;  moderne orthodontische behandelingen, tandheelkundige behandelingen (orthodontie, chirurgie, parodontologie, implantologie, etc.), waar alle specialiteiteitsgebieden uitgevoerd worden in samenwerking met waardevolle artsen.

 

In Perla, worden aan alle kinderen in de leeftijd tussen 0 en 15 ook mondelinge en tandheelkundige zorg aangeboden. Er is een kindertandarts en een kaakchirurg. In de kliniek, is er een laboratoriumeenheid waar drie technici in dienst zijn. De kliniek heeft ook een 3D panorama x-ray machine voor het nemen van x-rays.In de instelling, zijn er twintig mensen, waaronder de directeur van de instelling, toelatingsafdeling voor de patiënten  , de boekhouding, de afdeling public relations, de keuken, het schoonmaken en de nachtwacht.

 

In Mei 2013 is er een nieuwe kliniek toegevoegd bij Perla Private Polikliniek voor Mondzorgkunde en Tandheelkunde, namelijk de Fener-vestiging. Bij deze vestiging zijn er drie specialisten, drie assistenten en een opname dienst tot uw dienst.Ons doel is om door te gaan naar de perfecte op lossing voor alle soorten van tandheelkundige behandelingen en permanente oplossingen voor alle leeftijden met ons team die moderne technologie volgt en de klantenvragen in verschillende talen kan afhandelen.

 

Onur Ademhan, specialist in mond-tand en maxillofaciale chirurgie, was geboren in Ankara in 1984 en voltooide zijn eerste middelbare schoolopleiding in Antalya. In 2007 heeft hij de Faculteit der Tandheelkunde van Universiteit Ankara met succes afgerond. Tussen 2007 en 2008, opende hij zijn private tandkliniek.

 

Dr. Ademhan werkte in zijn eigen tandkliniek tot de militaire dienst. Tussen 2008 en 2010 eindigde hij zijn militaire dienst. Tussen 2009-2013 volgde hij zijn specialisatie-opleiding op het departement van Mondziekten en Kaakchirurgie bij de Faculteit der Tandheelkunde van Gazi Universiteit.

 

Hij werkt steeds aan Perla Private Polikliniek voor Mondzorgkunde en Tandheelkunde,waarvan hij de eigenaar is. Implantatie behandelingen, kaakchirurgie, het verwijderen van ingesloten wijsheidstand, Botox, PRP en dermale vullingsbehandelingen zijn binnen de reikwijdte van Dr. Onur Ademhan´s specialiteiten.

 

Er is ook een parodontoloog specialist, prothese specialist, radiologie specialist, orthodontist en een kindertandarts in de polikliniek.

Orthodontie is een tak van tandheelkunde die de tanden en kaken die niet goed  gepositioneerd zijn, corrigeert. Veel verschillende soorten apparaten worden gebruikt zowel vaste als verwijderbare, om de tanden te kunnen verplaatsen, omscholing van spieren en om de groei van de kaken te beïnvloeden.

 Orthodontische behandeling wordt toegepast op alle kinderen tussen 0-15 jaar en is erg populair bij de behandeling van onze patiënten.

 

Alle diensten:

 • Mondelinge kaakchirurgie
 • Orthodontische behandelingen
 • Kindertandheelkunde
 • Chirurgie over tandheelkundige implantaten
 • Radiologie (hoofd, nek radiologie, diagnose behandelplanning)
 • Endodontologie (wortelkanaalbehandeling therapie)
 • Parodontologie (behandeling van parodontale aandoeningen)
 • Tandprothese
 • Porselein vullingen (Inlay - Onlay)
 • Tanden bleken
 • Esthetiek van gebit en tandvlees
 • Tandheelkundige Volumetrische Tomografie-3D
 • Botox en dermale vuller, PRP

 

Lara als Antalya’s mooiste en meest luxueuze wijk, ligt op 100 meter afstand van de zee (falezler), 12 km van de luchthaven, op 10 km van de Internationale Beurs Terrein, 5 km van het kasteel en 2 km van het Lara strand.  Het is ook een ideale plek om Antalya  te leren kennen. Meer informatie over Perla Private Polikliniek kan worden gezien op www.perladis.com and www.perlacocuk.com.

Copyrights © 2016 - Perla Dental Health www.perladis.com www.perlacocuk.com www.antalyadistomografisi.com
Design by emrecivitci.com