OVER ONS

Kwaliteitscertificaat
Kwaliteitscertificaat

Het ISO 9001 QMS Quality Management Systeem is een kwaliteitsmanagementsysteem standaard dat internationaal is erkend. De ISO 9001 Standaard met meer dan één miljoen documentaties is een wereldstandaard voor de kwaliteitsmanagementsysystemen. 

ISO 9001:

De Private Perla Mond- en Tandheelkunde Polikliniek heeft in 2013 het ISO 9001 Certificaat gekregen. Het personeel kan alle procedures, aanwijzingen, overige documenten en revisies via het systeem volgen. 

Klachten, voorstellen en complimenten m.b.t. het personeel, de patiënten en hun familie, enquêtes m.b.t. patiënt-tevredenheid, corrigerende en preventieve maatregelen, interne en externe audits kunnen via het systeem worden gestuurd.   

Wat is infectie contrôle?:

De Private Perla Mond- en Tandheelkunde Polikliniek houdt zich vast aan de fundamentele kwaliteitswaarden, kwaliteitsmanagementsysysteem, volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sterilisatie, infectie en sterilisatie.

In de afgelopen jaren zijn uitwendige behandelingen een van de belangrijkste redenen van overdracht van besmettelijke ziekten zoals Hepatitis B – Hepatitis C en AIDS overgedragen via het bloed en lichaamsvloeistoffen.

De Private Perla Mond- en Tandheelkunde Polikliniek is bewust van het belang daarvan en schenkt aandacht aan de controle van infecties. Alle materialen en gereedschappen gebruikt bij de behandeling van onze patiënten worden steriel gebruikt. 

Onze kliniek heeft een sterilisatie unit. De procedures in deze unit zijn als volgt:

De materialen en apparatuur worden in de ultrasone wasmachine gereinigd. (M.b.v. speciale kristallen en trillingen op een bepaalde temperatuur.  Vervolgens verwijdering van alle micro-organismen.) Het apparatuur wordt in de speciale afdeling met stoom onder druk gereinigd, in een autoclaaf gesteriliseerd en verpakt.

Deze handelingen worden tijdens het éénmalig gebruik van de materialen voor elk patiënt herhaald. Alle voor de patiënt gebruikte gereedschappen worden gesteriliseerd. 

Alle aeratoren, tandboormachines en handgereedschappen worden voor elke patiënt verwisseld. 

 

 

Quality Certificate

 

Quality Certificate

Quality Certificate

Copyrights © 2016 - Perla Dental Health www.perladis.com www.perlacocuk.com www.antalyadistomografisi.com
Design by emrecivitci.com