OVER ONS

Wat wij allemaal doen?
Wat wij allemaal doen?

Wij hebben de passie en het doel, om de mond- en tandheelkundige gezondheid van onze cliënten op de beste manier te handhaven. Wanneer wij dit doen, werken wij uiteraard samen met dokters en tandartsen, die ieder gespecialiseerd zijn op hun eigen gebied. Wij maken gebruik van de meest moderne en meest recente technologieën en volgen de nieuwtjes in onze eigen sector van zeer dichtbij. Ons doel en streven is dus om alle mogelijke mond- en tandheelkundige diensten en services aan onze cliënten aan te bieden, zodat onze cliënten onze klinieken op een tevreden wijze verlaten. 

De Perla Mond- en Tandheelkundige Polikliniek gaat aan het werk met de bekende slogan: ’’Een Gezonde Mond en Gebit – Een Vrolijke Glimlach’’, verleent diensten en services op alle mond- en tandheelkundige gebieden, waar een specialisatie noodzakelijk is.

De gebieden waar wij gespecialiseerde diensten en services verlenen zijn: Implantaten, Kaakchirurgische Behandelingen, Embedded Gebit, Tandvleesziektes – Tandvleesaandoeningen en Esthetische Tandheelkunde…………

Binnen onze Perla Mond- en Tandheelkundige Polikliniek verrichten wij Botox, PRP en Dermale Tandvullingstoepassingen, welke zich binnen het specialisatiegebied van tandarts chirurg Onur ADEMHAN bevindt. 

Copyrights © 2016 - Perla Dental Health www.perladis.com www.perlacocuk.com www.antalyadistomografisi.com
Design by emrecivitci.com