OVER ONS

Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

Onze kliniek is opgericht als een betrouwbare kliniek waar gespecialiseerde dokters – artsen, vriendelijke, glimlachende en betrouwbare medewerkers werkzaam zijn om U blijvende oplossingen, de meest superieure diensten – services te verlenen en U op uw gemak te laten voelen. Wij zijn dus hier voor U en nodigen onze gasten uit het buitenland als zowel natuurlijk Nederland uit naar Antalya, om het vacantieparadijs Antalya nader te leren kennen.

Binnen de speciale Perla Mond- en Tandheelkundige Polikliniek zijn momenteel negen gespecialiseerde dokters / artsen en één tandarts werkzaam, die ieder op verschillende gebieden gespecialiseerd zijn. 

Onze dentale medewerkers en assistenten binnen de Perla Mond- en Tandheelkundige Polikliniek ondersteunen tien tandartsen en hebben het doel om samen met drie dentale technici en verschillende administratieve medewerkers uitmuntende diensten en services op internationale standaarden te verlenen. De Perla Mond- en Tandheelkundige Polikliniek is met haar drie tandheelkundige technici, in het bezit van het meest modern uitgeruste laboratorium in Antalya / Turkije.

De Perla Mond- en Tandheelkundige Polikliniek volgt de meest moderne en meest recente technologie, streeft samen met haar professioneel team en laboratoria, binnen het kader van een betrouwbare dienstverlening / hygienische standaarden, zodat haar cliënten de beste zorg en aandacht krijgen. 

Copyrights © 2016 - Perla Dental Health www.perladis.com www.perlacocuk.com www.antalyadistomografisi.com
Design by emrecivitci.com